Bokslut 2014

Gått rätt uselt här på sistone, mental ohyra, fotskada och sen en dust med vinterkräksjukan. Nåja allt blir bättre med en smula tid.

2014 var annars ännu ett bergochdalbaneår. På alla sätt. Hälsa, jobb, skrivande. Fast andra halvan var mer i dur trots allt. Skrivarstudierna var bra. Skrivandet fick ett stort lyft.

Jullov med barnen nu. Slappat, åkt pulka, julat och varit uppkopplad till avloppsnätet non-stop några dagar.

Inget utgivet under 2014 men upp mot tre böcker kommer 2015. Har en del råmanus klara också, sex stycken, två kapitelböcker, fyra bilderböcker. Behöver skrivas igenom några gånger till men skönt att ha berättelserna utmejslade. Sedan skriver jag på två råmanus till, de som har varit huvudböcker under hösten Snodden och Månkatten och så fantasyboken. Satsar på att få allt ovan klart under 2015.

Har ändrat skrivprocessen en del. Skriver direkt på dator nu. Hoppar över det handskrivna. Ger bättre fokus. Behöver vandra mycket i perioder. Slitit ut ett par kängor och en kappsäck. Blivit bättre på att just do it, avsluta. Disciplin för satan! 1000 ord varje förmiddag, 1000 ord varje eftermiddag. Stor hjälp av pomodoroapp.

Gott nytt till alla och envar.

IMG_0465.JPG

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.