De bortglömda benens hämnd

Den heter så. Nästa bilderbok med text av mig och illustrationer av Jutta Falkengren. Vi hade möte idag och jag fick se de första skisserna. Huvudpersoner i boken är en fd hund och en fd katt. Återkommer om hur det hänger ihop. Väldigt spännande och kul att se hur en text som jag skrivit får nytt och bättre liv när Jutta hittar karaktärernas särdrag och berättelsens ton. Boken kommer på Willa Holma förlag i början av 2015.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 svar på De bortglömda benens hämnd

  1. Tove skriver:

    Grattis Rikard! Fantastique!!

  2. Tove skriver:

    Men varför måste jag hela tiden bevisa att jag inte är en robot??

Kommentarer inaktiverade.