Förstamanus och andramanus

I lördagskväll skrev jag klart förstamanuset till Snodden och Mänkatten. Jag har vetat länge, nästan frän början, hur det skulle sluta. Jag hade också bestämt hur många ord på ett ungefär som berättelsen skulle bestå av 20 000. Det blev nästan på pricken så.  

Nu börjar arbetet med andramanuset. Idag har jag läst igenom och ändrat sådant som genast slog mig. Nästa steg blir att gå igenom all respons jag fått av kursare och lärare på Författarskolan III. Och läsa om, skriva om, planera, strukturera. Säkert smart att sätta upp deadline. Så det gör jag nog när jag klurat ut hur jag ska jobba.Barnantikvariatet i Borrby.Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.