Liv på Mars

Oj. Länge sedan jag bloggade. Sjuk. Föreläsningar. Studier. Sjuk igen. Sportlov. Skrivandet har ätits upp av så mycket annat. Nu är jag tillbaka vid tangenterna. Skriver på Snodden och Månkatten. Nästan ett förstamanus klart. Äntligen. Två scener kvar. De sista två även kronologiskt. Slutet alltså. Känns bra och jag är otålig på att få ge mig på andramanuset, då jag nogsamt läser och tänker igenom allt. Rättar, lägger till, tar bort. Sedan kommer nästa del, när några får läsa igenom och komma med synpunkter. Nu har jag redan en rejäl hög med respons från mina kursare. De kommer vara användbara för andramanuset, så där har jag redan fått ovärderlig hjälp.

Sitter på SOL-center och skriver och det passar bra en solig, härlig vårdag som denna. Strax ska jag gå till Thaisyltan vid sjukhuset och äta lunch. Suveränt god thaimat där. Om jag inte orkar gå till Govindas så går jag dit. Lunchlåda är inte min grej. Även om jag har halva frysen full med mungbönsgryta. Inte på humör för riktigt hälsoleverne för tillfället. Behöver en paus från att försöka skapa en bättre version av mig själv, ingen träning (utom promenader och badhus och bowling med barnen), inga dieter, ingen terapi. Bara paus, skrivande och läsande.

Snart är De bortglömda benens hämnd på väg. Ska träffa Jutta i slutet av veckan och prata uppslag och eventuella upptåg.

Guld och gröna skogar,

Ask

IMG_0414.JPG

 

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.