Logg 17 maj 2018

Jag skriver helst på morgnar. De senaste månaderna har jag haft förtvivlat svårt att komma upp. Jag har nog bara orkat upp så att jag har hunnit skriva ungefär en gång i veckan. Det är ju sopigt förstås om det ska bli manus och böcker av det.

Sömnproblem är kanske en av bovarna. Går jag och lägger mig för tidigt så vaknar jag mitt i natten och kan inte somna om. Så igår gick jag och la mig först klockan 24. Och gick upp 6.30. Det funkade. Idag fortsatte jag åter med Begravningsbyrån Hades. En roman. Tror jag. Plötsligt fick jag för mig att gå episkt. Det är en trilogi! Men jag vet inte, att bara få ihop något som håller ihop över 200-300 sidor är svårt. Väldigt svårt.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.