Rutiner ger rutin

Mycket med utbildningen den här veckan. Textsamtal, respons, samtal om några böcker. Mycket bra. Annars är jag djupt inne i mina världar: Snodden och Månkatten mest men även två andra världar. Lite hemliga än så länge. Har lyckats sluta med medicinen och har ett mycket större driv och fokus nu. Skönt! Men tack till pillren ändå. De hjälpte mig genom en svår tid.

Går även en kostskola, Ayurveda. Jag är Kapha, långsam, jord. Dricker varmt vatten med citron och gör mina dagliga rutiner. Rutiner är grymt bra. För några år sedan hade jag fått krupp om någon sagt det, då skulle allt flyta, kaos var bäst. Inte nu. Gå upp kl 6. Ät gröt. Gör taichi. Osv, osv.

Men i skrivandet måste det vara oplanerat. Den översta skylten sammanfattar det bra.

IMG_0258.JPG

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.