Själen har åkt på semester

Långt uppehåll. Både för blogg och skrivande. Mental ohyra. Själen åkte plötsligt på semester och resten av mig åkte inte med. Augusti-September kan ha varit den tyngsta tiden i mitt liv. Alla må bra-saker jag lärde mig då för två år sedan när den långa djupa krisen rullade in hade jag plötsligt glömt. Hjärnan en enda stor rishög. Otrolig trötthet. Men. Bättre nu. Skrev till och med idag. Ärtan och Majset 2. Stor. stor lättnad att hitta lust och ork igen. Själen är nog fortfarande i Långtbortistan men jag reder mig hyfsat ändå.

Bokmässa snart. Jag gillar mässan. Böcker och berättelser (och ost) är kärleken i mitt liv. Får dock erkänna att folkmassan är rätt skrämmande. Men får man bara hämta luft på altanen då och då och klämma i sig en meter lakrits här och var så går det. På årets mässa ska jag vara i Willa Holmas monter (B03:27) både torsdag, fredag och lördag. Inte hela dagar men ett pass eller två per dag. En nyhet för i år är att jag har köpt seminariekort (trots alla besök på mässan har jag aldrig varit på ett enda seminarium) så några inspirerande föredrag ska jag också gå på.

Snipp, Snapp, Snut är aningen försenad men kommer förmodligen mot slutet av året.

Och sommarhuset på Österlen är sålt och lämnat. Kanske är det där själen befinner sig?

Falkengren_hund&katt

Hoj! Där är ju Tusse!

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.