Stora Trollet bakar

Mitt andra skrivprojekt är bilderboksmanuset Stora Trollet bakar. Första försöket skrevs ca 2009. Jag har till och med ritat små skisser över hur jag tänkte mig Trollet. Skruvad berättelse med ganska lite text på varje sida.

Gör en ny version nu. Slutför. Skickar sedan till spridda förlag tror jag. Om det blir bra. Kanske.
Fick en ny ide till rimmat bilderboksmanus idag. Det är kul att begränsa sig med en rytm och rim. Det blir en lek och ett pussel som ska gå jämnt ut. Stora Skuggan är arbetsnamnet. Handlar om att må mentalt dåligt. Fast skruvat några varv i humormixern. Mycket Stora just nu alltså.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.