Svartkonster, ett altare och skrivande

Några splittrade dagar nu. Tappat fokus lite från skrivandet. Men ännu andliga vibbar efter att ha besökt en storseans häromkvällen. Hittade en rolig artikel om att göra sitt eget lilla altare med de saker som är heliga eller får en att fokusera på det man vill fokusera på. I mitt fall skrivande. Så istället för att skriva igår eftermiddag gjorde jag mitt eget skrivaraltare. Känns bra. Jag blir glad när jag ser det och då tänker jag på att skriva. Några ljus, lite blomblad i vatten, en lerfigur jag själv gjort, några danska mynt, hunden HotDog, tre stenar, rökelse, Latsmurfen, ett glasägg med Tvillingarna på, spåkort. Nu fattas bara en fjäder och en pendel. Witchcraft here I come.

IMG_0296.JPG

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.