Tid och ord

Skrivit bra idag. Eller bra och bra, mycket. Först Snodden och Månkatten på förmiddagen sedan den namnlösa fantasyberättelsen. Det är inte så svårt att skriva mycket om man bara öser på utan att tänka att det ska bli bra direkt. I vanliga fall skriver jag långsammare, eftertänksamt, nästan försiktigt. Tror det är bra med variation och dagliga mål. Jag har ju kört på tid under den här hösten, att skriva ett visst antal timmar per dag. Har till och med ett schema som i skolan. Idag har det varit Snodden och Månkatten 9-12 och sedan fantasyn 13-16.
Men så sprang jag på Elisabeth Östnäs på lunchen och hon skriver 1000 ord per dag (på bara en timme) så nu har jag lagt till att jag ska skriva 1000 ord på förmiddagen och 1000 ord på eftermiddagen. Både tid och ord alltså. Allt för att hålla fokus och lära mig disciplin.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.