Vad har hänt – Oktober 2019

Under oktober, ja hela sommaren och hösten, har jag skrivit på ett enda manus – Snodden. Verkligen svårt att hitta berättelsen. Men häromdagen skrev jag klart version 3. Nu ska jag läsa, läsa om igen, skriva, skriva om igen. Jag har en deadline då det ska vara klart 31 december.

Jag har ändrat var och när jag skriver. Jag skriver enbart på kvällar och 2 x 15 minuter, ibland bara 1 x 15. Det är förvånansvärt effektivt.

Jag sitter i en gammal blommig fåtölj och skriver. Jag skriver direkt in i den lilla bärbara Macairen i Scrivener. Gärna med en kopp te eller ett glas rödvin intill jordgloben.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.