Vad säger räven?

Kontoret idag. Sitter hemma. Går bättre och bättre. Allt handlar om mentalt fokus. Ja, det ser ut som ett tempel och varför inte.

IMG_0266.JPG

Rutiner och begränsningar är bra, både i skrivandet och livet i stort. Jag mår bättre av det och begränsningar triggar kreativiteten. Jag föredrar vardag framför fest. Det låter tråkigt och det är det kanske också. I vardagen har jag fokus. Festen kollrar bort.

Jag har alltså börjat skriva ett fantasyepos på engelska, en stor begränsning bara det. Engelskan är ju inte mitt modersmål.

Annars mest fokus på Snodden och Månkatten. Lyssnar på samma låt om och om igen när jag skriver på den: The Fox av Ylvis. Passar bra, det är en räv eller så med i berättelsen. Jag har använt enlåtstricket förut, när jag skrev version 4 av Bortvissnandet (en insomnad roman ), då var det Holsts Mars the bringer of war.

Om Ask

Rikard Ask. Författare, låtskrivare, redaktör. Lektör ibland,skrivlärare ibland. Geolog. Vandrare. Samlare.
Det här inlägget postades i Skrivlogg. Bokmärk permalänken.